Floga Grill – Budapest

Őszintén bevallom, ha azt hallom valahol, hogy „görög étterem”, akkor egy kellemesen lepukkant, giccses hely jut eszembe, ahol gyanús alakok adnak jól-rosszul összerakott, többnyire görögnek hazudott ételeket. Van néhány üdítő kivétel, ahol vagy a környezet hangulatos, vagy a kaja jó, vagy a kiszolgálók görögök valóban, de olyan hellyel nem igazán találkoztunk még, ahol mind a három klappol. De akkor még nem ismertük a Floga Grillt.

A Floga Grill üde színfoltja a XI. kerületnek

A XI. kerület tele van éttermekkel, kifőzdékkel és streetfood helyekkel. Ez nem is meglepő, hiszen az egyetemek mellett olyan mennyiségű irodaépület van, hogy egyszerűen az az ember érzése, hogy bármennyi vendéglátóhely képes ott megélni. Nem kell tehát 19-re lapot húzni, ha egy új éttermet akar ott nyitni az ember, főleg, ha egy olyan forgalmas úton teszi azt, mint a Fehérvári út.

Bixie

A lokáció viszont még kevés a sikerhez. Kell valami extra csavar is. A Floga Grill esetében a fatüzelésű grill és a nagyon markáns görög vonal az, ami a unique selling point lehet.

Valódi görög élmény

Ahogy a fenti képen is látható, a görög életérzés teljes mértékben ki van maxolva a helyen. Kék-fehér design, görög zene, görög eredetű tengeri só és olívaolaj az asztalokon és a személyzet egy része is görög származású. 

Az ételek prímán hozzák a Görögországban is megtapasztalható ízvilágot. Isteni a fűszerezés, és a gyros tzatzikivel és sültburgonyával egyszerűen páratlan. És ha még ez sem volna elég, rendszeresen buzukis élő zene is van.

Szóval a Floga Grill nem csak egy ígéret, hanem maga a nagybetűs görög élmény. Ha igazi autentikus hangulatra és ízekre vágysz, mindenképp próbáld ki!


Pro tipp

Online marketingesként plusz pontot adok a színvonalas közösségi média kommunikációért, a menő honlapért és a saját(!!) mobil appért, amelyen még házhozszállítást is lehet igényelni. Ha épp nincs időd kimoccanni, rendelj tőlük haza pár ínycsiklandozó falatot!

Galéria

A hely elérhetőségei