Szerkesztési alapelveink

Mi az oldal célja? 

Az Olyanjo.hu elsődleges célja, hogy legyen egy online naplónk, amiben vissza tudjuk keresni, hogy mikor hol jártunk és milyen helyek tetszettek. A másodlagos cél pedig, hogy a saját családunkon és barátainkon túl másoknak is meg tudjuk mutatni hova érdemes menni enni vagy milyen klassz programlehetőségek vannak Magyarországon.

Oké, de hogy dől el, hogy miről írtok?

Alapvetően a választás teljesen szubjektív. Arról írunk, ami minket érdekel, amit épp utunkba sodort az élet, vagy amit ti ajánlottatok. Fontos, hogy csak jó helyekről akarunk írni. Amit nem találtunk jónak, vagy jó ugyan, de a közelben van annál jobb hely is, azt nem fogjuk megírni. Ezeket jellemzően Insta profilunkban rögzítjük. Az írások kizárólag a mi kettőnk ízlését tükrözik és egy hely vagy program értékelése a mi szubjektív véleményünk. Az ajánlókat kizárólag tárgyi tévedés esetén módosítjuk az érintett kérésére.

Van egy tök jó ötletem hova mehetnétek, ajánlhatok?

Minden ajánlást nagyon szívesen veszünk, ezt küldjétek el a láblécben található űrlapon keresztül vagy közvetlenül a címre!

Fizetett megjelenések

Tudok hirdetni az oldalatokon?

Igen. Szívesen veszünk céges megkereséseket is, ezeket szintén a címre tudod küldeni. Az oldalon elsősorban PR cikket, display (banneres) elhelyezést és térképes POI-t (profil lappal) tudunk neked biztosítani. Ezen kívül lehetőséged van megjelenni hírleveleinkben, egyedi videós bemutatóban, valamint megjelenést tudunk biztosítani social media felületeinken is (Facebook, Insta, TikTok).

Fix áraink nincsenek, beszéljük meg mekkora büdzséd van, és megpróbáljuk abból a legtöbbet kihozni. A fizetett megjelenések minden esetben „promó” megjelöléssel kerülnek ki az oldalra.

Amennyiben az ajánlott hely vagy program nem illeszkedik az oldal irányvonalához vagy az általa képviselt minőséghez, a megjelenítéssel kapcsolatban fenntartjuk a szubjektív elbírálás jogát.