Becsei Ékszer – Becsei Balázs

A Jászai Mari térnél található ékszerüzlet első ránézésre igazi ijesztő, seftes helynek tűnik. A boltba csengetést követően lehet csak bejutni, ami szintén nagyon fura lehet azoknak, akik a plázák csili-vili, szabadon ki-bejárható ékszerüzleteihez vannak szokva. Az üzletben lévő ékszerállomány nem különösebben említésre méltó, megvannak a kötelező elemek: pár tízezer forintos ezüst ékszerek, klasszikus arany darabok, egy-két drágakővel ellátott komolyabb darab, amit azonnal meg tudunk vásárolni, bankkártyával is.

Ami miatt viszont bizton állíthatjuk, hogy ebben az üzletben nem fogsz csalódni, az a tulaj, Becsei Balázs ékszerész szaktudása. Balázs 3 generációs órás-ékszerész családból származik, tehát ha antik órát vennél vagy adnál el, esetleg egyedi ékszert készíttetnél, akkor abban vérprofi. Készséggel ül le veled tervezőprogramja elé, és kelti életre álomékszeredet akár a legvadabb elképzelések alapján is. Gyorsan dolgozik, jó minőségben, és kifizethető áron.

Bixie

Érdemes Becsei Balázs ékszerész Facebook oldalán belenézni a referenciáiba, ezeket rendszeresen szokta is posztolni. Az ékszerekről készült kis bemutató videókból és fotókból egyrészt gyűjthetünk inspirációt, másrészt megbizonyosodhatunk arról, hogy tényleg a megfelelő szakembert választjuk.


Pro tipp

Becsei Balázs igazi erőssége az egyedi arany ékszer készítése, legyen szó pecsétnyomóról, eljegyzési gyűrűről vagy akár egy nyaklánc medálról, úgyhogy mindenképp fehér vagy sárga aranyból kérd! Érdemes az ötleteidet személyesen elmondani Balázsnak, akivel akár fél óra alatt együtt is meg tudjátok tervezni az imádott ékszert a helyszínen.

Galéria

A hely elérhetőségei