Party Vendégház – Gödöllő

Minden úgy kezdődött, hogy most hétvégén volt Péter 40. születésnapja, amire már jó előre elkezdtem megfelelő helyszínt keresni. Mivel szegénynek mindig hideg téli programok jutnak, szerettem volna egy olyan helyet találni, ahol nyarat lehet imitálni. Nyilván az első gondolatom egy klassz, fedett medencés vendégház volt. Nem is gondolnád milyen nehéz ilyet találni! Főleg úgy, ha mondjuk 20-30 embert ott is szeretnél altatni a helyszínen. Nem nyújtom soká, legyen elég annyi, hogy hetekig túrtam az internetet, mire rátaláltam a Party Vendégház Gödöllő oldalára.

A hely már első ránézésre nagyon szimpatikus volt. A képeken átjött, hogy jó nagy tér áll rendelkezésre, aminek nagy előnye, hogy egyben van a jacuzzi, a medence, a szauna, a bulitér és a konyha is, így nem kell a társaságot szétszakítani. A házhoz tartozik egy hatalmas kert focipályával, nagy fedett terasszal és kerti konyhával, ahol van kiépített hely bográcsnak, grillnek, és van egy nagy kemence is. A belső konyha is jól felszerelt, 40 főre simán van étkészlet, evőeszközök, minden ami kell. Ja, és majd elfelejtettem a csocsóasztalt.

Bixie

A Party Vendégház Gödöllő 17 fix ággyal és 8 pótággyal rendelkezik, így 25 főt tud elszállásolni a ház 3 szintjén.

Télen a házat 40 főre lehet kivenni, nyáron azonban a terasz miatt akár ennek a létszámnak a duplájára is kiadják a helyszínt. Ha tehát van egy családi vagy baráti rendezvény, amit szeretnél menő körülmények között megtartani, akkor nagyon ajánlom a Gödöllői Party Házat. A tulajdonossal az ügyintézés gyorsan és flottul zajlott.


Pro tipp

Érdemes nagyon előre foglalni, mert a ház eléggé tele van, főleg a nyári időszakban. Kaját lehet rendelni a környező étteremből vagy akár vihettek is / főzhettek is a helyszínen. A Party Vendégház saját sörcsappal is rendelkezik, amihez tudnak nektek hordó sört is biztosítani.

Galéria

A hely elérhetőségei